Milijun kuna za turizam u Županiji

Bez autora
Jun 15 2011

Zagrebačka županija raspisala je natječaj za sufinanciranje razvoja posebnih oblika turizma, vrijedan milijun kuna, koji će biti otvoren do 8. srpnja. Na natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava mogu se javiti registrirana trgovačka društva, obrti, obiteljska poljoprivredna gospodarstva, ustanove, turističke zajednice, zadruge i udruge koje imaju sjedište na području županije, aktivno se bave turizmom i predlažu izradu projekta na području županije, priopćeno je iz Ureda župana Zagrebačke županije. Novac je namijenjen za izradu i provođenje projekata posebnih oblika turizma (vjerskog, kulturnog, zdravstvenog, seoskog, planinskog, lovnog, ribolovnog, sportsko-rekreacijskog...), čija provedba neposredno pridonosi unaprjeđenju i razvoju turizma na području Zagrebačke županije.

Milijun kuna za turizam u ŽupanijiZagrebačka županija raspisala je natječaj za sufinanciranje razvoja posebnih oblika turizma, vrijedan milijun kuna, koji će biti otvoren do 8. srpnja.

Na natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava mogu se javiti registrirana trgovačka društva, obrti, obiteljska poljoprivredna gospodarstva, ustanove, turističke zajednice, zadruge i udruge koje imaju sjedište na području županije, aktivno se bave turizmom i predlažu izradu projekta na području županije, priopćeno je iz Ureda župana Zagrebačke županije.

Novac je namijenjen za izradu i provođenje projekata posebnih oblika turizma (vjerskog, kulturnog, zdravstvenog, seoskog, planinskog, lovnog, ribolovnog, sportsko-rekreacijskog...), čija provedba neposredno pridonosi unaprjeđenju i razvoju turizma na području Zagrebačke županije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik